We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Mundo Perdido ícone

Mundo Perdido

Objetos Escondidos Jogo de Mistério
2.2 for Android

A descrição de Mundo Perdido

Este timpul să începeți aventura ascunsă a obiectelor ascunse și să începeți misiunea misterioasă astăzi! Explorați adâncurile insulei desertice și descoperiți secretele acestei lumi pierdute de dinozauri în cele mai recente jocuri obiecte ascunse gratis 🦕 Lumea Pierduta - Jocuri De Cautat Obiecte 🦖. Cauta obiecte ascunse împrăștiate pe această insulă misterioasă și căutați indicii ascunse pentru a descoperi secretele neînduplecate ale acestei lumi de reptile gigantice pe care cu toții am crezut că au dispărut. Descărcați acest jocuri gaseste obiecte  cu o aventură de supraviețuire interesantă pe insula pustie și simțiți-vă că călătoriți prin timp. Puteți supraviețui acestui joc de mister și scăpați dintr-o singură bucată? Fiți curajoși și colectați tot ce aveți nevoie pentru a trece nivelurile și a scăpa înainte de a fi prea târziu. Gaseste obiectele ascunse și descoperiți secretele acestei lumi pierdute de dinozauri.

🦕 Lumea Pierduta - Jocuri De Cautat Obiecte 🦖 caracteristici:

🔍 Cele mai bune jocuri gaseste obiecte ascunselocalizate în 15 limbi.
🔍 Mai multe niveluri de joc de dificultate în creștere și grafică uimitoare.
🔍 Peste 1000 de obiecte ascunse pentru a căuta și găsi.
🔍 Joc misterios de evacuare pe insulă.
🔍 Provocarea caută și găsește jocuri gratuite.
🔍 Mod de timp limitat și puncte bonus dacă sunteți suficient de repede.
🔍 Sugestii disponibile pentru momentul în care te blochezi.
🔍 Funcția de mărire / micșorare pentru a găsi ușor articole mai mici.
🔍 Mod de joc de noapte cu lanterna.
🔍 Trei moduri de joc - imagini, siluete și anagrame.
🔍 Trei mini-jocuri - jocuri gaseste diferentele, jocuri cu numere ascunse  și un joc de puzzle.


Jocuri gasit obiecte ascunse pentru adulti  pe insula misterioasă a dinozaurilor!

Dacă vă plac jocurile de evadare cu o poveste interesantă, care vă va capta de la prima scenă care îți taie răsuflarea, atunci vei adora să rezolvi misterul și să descoperi creaturi misterioase de-a lungul drumului. Completați puzzle-uri de obiecte ascunse ale acestui 🦕 Lumea Pierduta - Jocuri De Cautat Obiecte 🦖 și găsiți imagini ascunse, siluete sau cuvinte ascunse. Evadează fiecare locație exotică în timp ce descoperi mai multe indicii și continuă să cauți obiecte ascunse pentru a-ți găsi drumul spre casă. Puteți găsi toate obiectele ascunse înainte de expirarea timpului? Provocați-vă să găsiți toate obiectele ascunse și să descoperiți lumea ascunsă astăzi!

Căutați și găsiți obiecte ascunse în cele mai noi jocuri de puzzle!

Joacă jocurile noastre mister și pregătește-te pentru un adevărat joc de cautat obiecte ascunse. Luați harta 🗺, descoperiți toate obiectele ascunse și deveniți cel mai bun detectiv vreodată. Încercați-vă cu cele mai bune găsi jocuri cu obiecte ascunse  🦕 Lumea Pierduta - Jocuri De Cautat Obiecte 🦖 și dezvăluie marele mister al lumii pierdute. Nu ezitați și găsiți toate obiectele ascunse care vă vor spune povestea acestor dinozauri frumoși și insula misterioasă. Deveniți cel mai mare explorator al tuturor timpurilor și începeți misiunea ta acum! Vă veți bucura de această căutare și joc de gasit obiecte ascunse  !

Descoperiți misterul lumii pierdute și deveniți un maestru de puzzle!

Ascuți-vă abilitățile și ucide-ți plictiseala cu mini jocuri de logica, cum ar fi să găsești diferența sau jocurile de memorie cu cărți pentru a-ți antrena creierul 🧠. Treceți prin toate nivelele acestei minunate căutări de obiecte ascunse. Uitați-vă la harta dvs. și obțineți lista obiectelor ascunse pe care trebuie să le găsiți pentru a face progrese și pentru a descoperi adevărul lumii pierdute. Căutați și găsiți toate obiectele ascunse care vă vor ajuta să obțineți concluzia potrivită. Descărcați 🦕 Lumea Pierduta - Jocuri De Cautat Obiecte 🦖 și încercați acum. Joaca acum unul dintre cele mai bune jocuri cu obiecte ascunse si mistere  gratuit 2018! Jocuri de descarcat gratis.  Mult noroc!
Mostrar mais

Mundo Perdido Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Versões prévias
 • V2.2 35.2 MB APK

  Mundo Perdido

  2018-09-10

  Mundo Perdido 2.2 (1001)

  Atualizado em: 2018-09-10

  Requer Android: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

  Assinatura: bb7257699ec65eda166ec2d5832361084de61b97 Mundo Perdido 2.2(1001) Seguro verificado

  Arquivo SHA1: 214c18ffe7b991c853c1b57bcad50c832ca925cf

  Tamanho do arquivo: 35.2 MB

  Baixar

Semelhante a Mundo Perdido
Carregando Comentário...
Seja o primeiro a comentar.
Jogos populares nas últimas 24 Horas
Recommended
Baixar
APKPure App